Deelreglement trio- en koppelwedstrijden

  • Het algemeen reglement is van toepassing op koppel- en triowedstrijden.
  • De visplaatsen worden vanaf één uur  voor de wedstrijd toegewezen. Inschrijven kan zolang er plaatsen beschikbaar zijn en tot 5 kwartier voor de wedstrijd. De eerste inschrijvingen hebben voorrang. Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro voor koppel (waarvan 1 euro voor de leefnetten) en 22,5 euro voor trio-wedstrijden (waarvan 1,5 euro voor de leefnetten).        Is men ingeschreven doch men komt niet opdagen zonder het bestuur te verwittigen, dan moet toch het inschrijvingsgeld betaald worden, zoniet vist men niet meer mee. De visplaatsen worden door twee personen die door een onschuldige hand aangeduid worden, en iemand van het bestuur getrokken.
  • Per koppel of trio mag er gevoederd worden met maximum 3 kg. nat voeder voor het begin van de wedstrijd. Men mag los bijvoederen tijdens de wedstrijd met drie liter maden of casters, 800 gr. granen of deegwaren en 800 gr. korrel. Deze viskorrel is verplicht in de kantine te kopen, dus niet van elders meebrengen (0,50 euro voor 400 gr. korrel). Natte korrel mag men voederen zoals voeder, maximum 3 kg. voor de wedstrijd en nog 800 gr. droog om bij te voederen tijdens de wedstrijd.
  • De koppelwedstrijden worden gevist vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur, van 13.00 uur tot 15.00 uur en van 16.00 uur tot 18.00 uur. De triowedstrijden worden continu gevist vanaf  9.00 uur tot 18.00 uur. Iedere visser vist 6 uur, afwisselend.
  • Wordt er iemand betrapt op onregelmatigheden kan dit uitsluiting van de wedstrijd tot gevolg hebben.